Zondag 22 februari 2015 Wereld yoga dag

Kom naar de yogastudio en neem deel aan diverse lessen en workshops. De yoga dag is voor iedereen toegankelijk. Aanmelden kan via de mail. Klik hier voor meer informatie over de Wereld yoga dag.

Programma Wereld yoga dag 2015

09.30-10.30 De Zonnegroet door Sonja Adriaansz
De Zonnegroet is een eeuwenoud ochtendritueel dat bestaat uit een reeks van twaalf elegante opeenvolgende lichaamsbewegingen. Het is een groet aan de opkomende zon die zijn energie aan de aarde komt brengen.

11.00-12.00 Mindfulness door Rob Hagman
Dit uur is gewijd aan de Vipassana- of inzichtmeditatie zoals gebruikt in Mindfulness Trainingen.

12.30-13.30 Hatha yoga door Carla van der Burg
De yogaoefeningen in dit uur zijn gericht op ons lichaam~ onze adem en ons voelen. Hatha Yoga heeft een weldadig effect op je dagelijks leven. Het helpt bij het verminderen van stress~ het vergroot je concentratie en verbetert je lichaamshouding. Een heerlijk begin van je dag.

14.00-15.00 Yoga en stilte door Jeltje Goet-Hiemstra
Dit is een les met rustige yogaoefeningen vanuit de stilte en met aandacht voor de adem.

15.30-16.30 Tai chi door Armand van Middendorp
Tai Chi is een Chinese interne bewegingskunst volgens de principes van Yin en Yang. De langzame~ vloeiende bewegingen van Tai Chi zijn goed voor de gezondheid van lichaam en geest.

17.00-18.00 Kundalini meditatie door Sonja Adriaansz
De kundalini meditatie is een dynamische meditatie en bestaat uit vier fasen. De eerste fase is het losschudden van je lichaam. Fase 2 is vrijelijk bewegen. Dans zoals je wilt. In fase 3 ga je zitten sluit je de ogen en ben je stil. In fase 4 houdt je de ogen gesloten aan ga je liggen in stilte.

Per les vragen we een vrijwillige donatie voor de stichting Een gift voor GIST. Doe mee en neem familie~ vrienden en collega`s mee.